NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose SoundLink Flex bärbar högtalare (2:a generationens)

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Problem med att använda Högtalarlänk-funktionen

Om du inte kan länka ihop högtalare för att spela i fest- eller stereoläge, prova följande:

Speaker Linking är en funktion tillgänglig med följande högtalare:

• SoundLink Flex bärbar Bluetooth-högtalare 2:a generationen

Se till att båda Bose-app-kompatibla högtalarna är påslagna och att genvägen till Speaker Link är aktiverad.

Bose-app-kompatibla Bluetooth-högtalare kan endast länkas ihop genom att aktivera genvägen Högtalarlänk på båda högtalarna. För mer information, se Använda genvägsknappen och Högtalarlänkning.

Om du använder två högtalare av samma modell, ge dem olika namn i Bose-appen.

När du ansluter två högtalare av samma modell, ge dem olika namn för att lättare kunna särskilja dem. För mer information, se Byta namn på en produkt.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Oavsett vilket problem du har med produkten kan du prova att uppdatera den. Besök btu.Bose.com och följ instruktionerna för att se till att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna.

Försök att flytta produkterna längre ifrån varandra

Om du upplever ljudfördröjningar när du kopplar ihop dina högtalare kan justering av avståndet mellan dem hjälpa till att förbättra störningar och synkronisering. Håll dem inom Bluetooth-räckvidd, som är cirka 10 meter (33 fot). Denna räckvidd kan dock minska av väggar, metallföremål, dörrar eller andra Bluetooth-enheter i området.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.