NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose SoundLink Flex bärbar högtalare (2:a generationens)

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda genvägsknappen

Genvägsknappen låter dig snabbt och enkelt länka två Bose app-kompatibla Bluetooth-högtalare och mer.

Using the Shortcut feature

En genväg gör att du snabbt och enkelt kan få tillgång till en av följande funktioner:
  • Koppla två Bose-app-kompatibla Bluetooth-högtalare för Stereo- eller Party-läge.
  • Åtkomst till din mobila enhets röstassistent.
  • Fortsätt med din Spotify (endast mobil enhet)
Notera: Som standard är Högtalar-länkning aktiverad på högtalaren.

Använd din genväg

För att använda din genväg, tryck på genvägsknappen icon en gång

Ändra eller inaktivera din genväg

Du kan använda Bose-appen icon för att ändra eller inaktivera en genväg, eller tilldela en annan genväg. För att komma åt detta alternativ väljer du högtalaren i appen, trycker på Genväg och väljer den önskade genvägen.