NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose SoundLink Flex bärbar högtalare (2:a generationens)

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Länka flera talare

Om du har två Bose-appkompatibla Bluetooth-högtalare kan du länka dem för att spela i partyläge eller stereoläge.

Speaker Linking är en funktion tillgänglig med följande högtalare:

• SoundLink Flex bärbar Bluetooth-högtalare 2:a generationen

Se till att du har ställt in genvägsknappen för högtalaranslutning.

Din högtalares genvägsknapp kommer som standard att vara inställd på högtalaranslutning. Den första anslutningen kan endast göras via genvägsknappen. Om du har justerat dina genvägsinställningar, se Använda genvägsknappen för mer information.

För att länka dina högtalare, använd genvägsknappen:

1. Slå på båda högtalarna genom att trycka på strömbrytaren icon en gång.
  2. Anslut en av de två högtalarna till din Bluetooth-enhet.
  3. Tryck en gång på genvägsknappen icon på högtalaren som är ansluten till din enhet. Genvägslyset kommer långsamt att blinka vitt med Bluetooth-tonen, följt av en röstprompt.
  4. På den andra högtalaren, tryck på genvägsknappen icon en gång. Genvägslyset blinkar långsamt vitt.
    När de två högtalarna är länkade, kommer en röstprompt att meddela läget på båda högtalarna. Genvägslyset på båda högtalarna lyser fast vitt.

Röstprompter:

Om högtalarna är av samma modell kommer röstprompten att meddela "Stereo mode" följt av "Left" på den primära högtalaren och "Right" på den sekundära högtalaren. Du kommer att höra "Party mode" på båda högtalarna om de är olika modeller.

För att växla mellan Stereo & Party Mode:

För att växla mellan stereo- och partyläge, tryck på genvägsknappen icon på antingen högtalaren en gång eller navigera till Bose-appen, välj högtalargruppen, tryck på Speaker Link och växla "Stereo (L/R)"-brytaren till önskat läge.

Så här kopplar du loss dina högtalare:

För att koppla loss högtalarna kan du antingen stänga av den sekundära högtalaren genom att trycka på strömknappen icon en gång eller hålla ner snabbknappen icon på den sekundära.

Alternativt kan du avsluta högtalarlänken i Bose-appen icon. Välj den primära högtalaren i appen, tryck på Högtalarlänk och tryck sedan på Avsluta länken längst ner på sidan.