NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose SoundLink Flex bärbar högtalare (2:a generationens)

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Lägg till din högtalare i Bose-appen

Denna guide visar hur du lägger till din högtalare i Bose-appen på en smartphone eller surfplatta. För att para din högtalare med andra enheter, scrolla ner.

Innan du börjar

1. Ladda ner Bose-appen icon från appbutiken på din smartphone eller surfplatta.
  2. Anslut ena änden av USB-C-kabeln till högtalarens USB-C-port.
  3. Anslut den andra änden av kabeln till en USB-C-strömadapter eller dator.
  4. Tryck på ström icon-knappen. Strömlampan blinkar vitt och du kommer att höra "Redo att ansluta." Bluetooth icon-lampan blinkar blått.
  5. På din mobila enhet, slå på Bluetooth®.
  6. Öppna Bose-appen för att logga in eller skapa ett konto. För hjälp, se Logga in och ut från ett Bose-konto eller Skapa ett Bose-konto.
  7. Ge tillåtelse till eventuella meddelanden om platstjänster, lokalt nätverk eller Bluetooth-behörigheter. Dessa behövs för att appen ska kunna hitta och styra din högtalare.

Inställningarna

Observera: Bilden kan visa en annan produkt, men processen är densamma.

1. I appen, tryck på "+ Ställ in ny produkt."
  2. Välj "Hörlurar, Öronproppar, Portabla högtalare & Ramar."
  3. Appen börjar söka efter din högtalare. När den hittar högtalaren, tryck på 'Anslut.
  4. När du blir ombedd, tryck på "Para ihop" för att starta Bluetooth-parning.
  5. När högtalaren är ihopkopplad, tryck på 'Allt klart' på nästa skärm.
  6. Installationen är klar. Tryck på "Kom igång" för att börja använda din högtalare.