NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose SoundLink Flex bärbar högtalare (2:a generationens)

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Aktivera eller avaktivera Auto-off-läge

Med inställningen för automatisk avstängning kan produkten automatiskt stängas av och gå in i standbyläge om den inte används under en viss tid. Detta är till exempel användbart för att spara ström om produkten råkar vara påslagen av misstag.

Använda timern för automatisk avstängning

Timern för automatisk avstängning sparar på batteriet när högtalaren drivs med batteri. Högtalaren stängs av när ljudet har stoppats och knapparna inte har tryckts in på 20 minuter.
För att väcka högtalaren, tryck på strömknappen eller Bluetooth-knappen .
OBS: För att ändra timerinställningen, använd Bose-appen. Du kan komma åt det här alternativet från menyn Inställningar.

Inaktivera timern för automatisk avstängning

Tryck och håll ned Spela/Paus-knappen och Volym upp +-knappen samtidigt. Du hör "Automatisk avstängning inaktiverad"
Upprepa för att återaktivera timern för automatisk avstängning.
TIPS: Du kan också inaktivera timern för automatisk avstängning med Bose-appen