NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose SoundLink Flex bärbar högtalare (2:a generationens)

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Styra medieuppspelning och samtalsfunktioner

En förklaring av de olika kontrollerna på produkten.

Högtalarreglage

Mediauppspelning och Volym
Funktion Vad du ska göra
Spela/Pausa Tryck på ikon.
Spola Framåt Dubbelttryck på ikon.
Spola Bakåt Trippeltryck på ikon.
Höja Volymen Tryck på +.
Noteringar:
  • För att snabbt höja volymen, håll in knappen
  • När minimal volym har nåtts, blinkar Bluetooth-lampan vitt 2 gånger.
Sänka Volymen Tryck på -.
Noteringar:
  • För att snabbt sänka volymen, håll in knappen
  • När minimal volym har nåtts, blinkar Bluetooth-lampan 2 gånger.

Telefonsamtal
Funktion Vad du ska göra
Svara på ett samtal Tryck på ikon.
Avsluta ett samtal Under ett samtal, dubbelttryck på ikon.
Avvisa ett inkommande samtal Dubbelttryck på ikon.
Svara på ett andra inkommande samtal och sätt det nuvarande samtalet på vänt Under ett samtal, tryck på ikon.
När två samtal är aktiva, avsluta det nuvarande samtalet och väx till den andra linjen Dubbelttryck på ikon när båda samtalen är aktiva.
Avvisa ett andra inkommande samtal och stanna på det nuvarande samtalet Under ett samtal, dubbelttryck på ikon.
Växla mellan två samtal Med två aktiva samtal, tryck på ikon
Notering: Tyst är inte tillgängligt när två samtal är aktiva.
Tysta/Återaktivera ett samtal Under ett samtal, tryck på ikon.
Gör ett samtal med röststyrning TryckTryck på ikon
Notering: Genvägen måste vara inställd på röstassistent i Bose-appen.