NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose SoundLink Flex bärbar högtalare (2:a generationens)

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Serienumrets placering

Serienummer innehåller viktig information om din produkt, inklusive modellnummer och födelsedatum (tillverkningsdatum). Serienumret finns på din produkt, produktförpackning eller app (om tillämpligt).

SoundLink Flex Portabel Høgtalare (2:a Gen) plats för serienummer

Bose App

Vi rekommenderar att du använder Bose-appen ikon för att få ditt serienummer med bästa resultat.

Gå till Inställningar ikon och välj Teknisk information i appen. Ditt produkts serienummer kommer att visas.

På Høgtalaren

Serienumret finns på baksidan av högtalaren, specifikt på den vänstra sidan av grillen.

Viktigt: Vi är medvetna om att serienummertrycket på vissa produkter kan vara mycket svagt. Detta är normalt, och vi kan få serienumret via Bose-appen under Inställningar ikon > Teknisk information eller från den ursprungliga förpackningen under streckkoden. För att verifiera din produkts äkthet kan du använda vår produktregistreringssajt:global.Bose.com/registration