NU FINNS NYA PRODUKTER! TITTA PÅ DEM.

Bose SoundLink Flex bärbar högtalare (2:a generationens)

Försäljning från 2024 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Byta namn på en produkt

Du kan ge Bose-produkten ett annat namn. Detta kan vara till hjälp för att identifiera din produkt när flera Bluetooth® -produkter listas i en app- eller enhetsmeny.

Så här byter du namn på produkten:

1. Tryck på ikonen icon Inställningar i Bose-appen i det övre högra hörnet.
    Tips! Om en annan produkt visas trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet väljer du önskad produkt.
  2. Välj Produktnamn.
    Obs! Produktinställningarna (visas nedan) varierar beroende på vald produkt

3. Välj ett namn i listan eller ange ett anpassat namn i fältet längst ned.

4. Tryck på Spara längst ned på skärmen.