Använda Google Assistent

Google Assistent finns integrerat i hörlurarna och ger dig tillgång till underhållning, håller dig uppkopplad, förser dig med information och sköter livspusslet – utan att du ens behöver titta på telefonen.

Obs! Google Assistent finns inte på alla språk eller i alla länder.

Ställa in röstassistentknappen på Google Assistent

Höger hörlur med röstassistentknappen.

Se till att din mobila enhet är ansluten till Wi-Fi® eller ett mobilt nätverk innan du börjar.

Öppna Bose Music-appen. Anslut hörlurarna till enheten och välj dem i appen.

Tryck på Settings > Voice Assistant (Inställningar > Röstassistent) och välj Google Assistent. Du kan behöva trycka på Setup och Settings (Konfigurera och Inställningar) för att konfigurera hörlurarna i Google Assistent-appen.

Följ instruktionerna på skärmen.

Obs! Google Assistent finns på enheter med Android 6.0* eller senare. Du måste ladda ned Google Assistent-appen om du har en iOS-enhet.

*Kompatibel med enheter med Android 6.0 eller senare med Google Play-tjänster, 1,5 GB minne och en skärmupplösning på 720p eller högre. Läs de fullständiga kraven och specifikationerna.

Använda Google Assistent

ÅtgärdTillvägagångssätt
Prata med Google Assistent

Håll in röstassistentknappen tills du hör en ton. När du hör en ton säger du det du vill säga. Förslag på vad du kan säga:

”Är det mycket trafik på väg till jobbet?”

”Hur ser schemat ut för idag?”

”Vad händer i världen?”

”När avgår mitt flyg?”

”Lägg till mjölk och ägg på inköpslistan.”

Ta emot meddelandenTryck på röstassistentknappen.
Stoppa Google AssistentDubbeltryck på röstassistentknappen.
Svara på ett meddelande (om tillgängligt)Du svarar på ett mottaget meddelande genom att hålla in röstassistentknappen. Släpp knappen när du är klar.

För ytterligare hjälp med Google Assistent kan du besöka: https://support.google.com/headphones.